Els dies sense fam (El Balancí Book 99) (Catalan Edition) por Delphine De Vigan

Titulo del libro : Els dies sense fam (El Balancí Book 99) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : September 12, 2013
Autor : Delphine De Vigan
Número de páginas : 176
Editor : Edicions 62
Els dies sense fam (El Balancí Book 99) (Catalan Edition) por Delphine De Vigan

Els dies sense fam (El Balancí Book 99) (Catalan Edition) de Delphine De Vigan está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Delphine De Vigan con Els dies sense fam (El Balancí Book 99) (Catalan Edition)

Amb el pseudònim de Lou Delvig, l'any 2001, Delphine de Vigan, autora de Res no s’oposa a la nit, publicava Els dies sense fam, una primera novel·la autobiogràfica inspirada en la malaltia que va patir durant l'adolescència: l’anorèxia.


La Laura té dinou anys i és anorèxica. Hospitalitzada al darrer estadi de la malaltia, necessita tres mesos de tancament absolut per donar vida a un cos que ha renunciat a viure. Tres mesos per vèncer la malaltia que la corrou gràcies a la trobada amb l’únic metge capaç d’entendre el seu patiment. Tres mesos per intentar esbrinar els motius que l’han portat fins a aquest punt, enterrats en el més profund d’una infantesa en la qual mai no va poder plorar.


Si a Res no s’oposa a la nit, Delphine de Vigan resseguia els passos de la bogeria materna que va marcar la seva infantesa, a Els dies sense fam se’n fa ressò i, en una mena d’exorcisme contra la malaltia, a partir de la seva pròpia història, tot i que transformant-la i reinventant-la, ens ofereix algunes claus de la seva experiència més personal i dolorosa.

Los más vendidos Libros