HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition) por Leen Dendievel

Titulo del libro : HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition)
Fecha de lanzamiento : September 29, 2016
Autor : Leen Dendievel
Número de páginas : 240
Editor : Horizon
HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition) por Leen Dendievel

Obtenga el libro de HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition) de Leen Dendievel en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Leen Dendievel con HARD: Liefde sterft nooit (Dutch Edition)

Op een bepaald moment in het leven krijgt iedereen ermee te maken: vreselijke hartenpijn. Je wordt verliefd, je denkt dat je de man of vrouw van je leven bent tegengekomen en plotseling verdwijnt hij of zij uit je leven. Van de ene dag op de andere eet je niet meer, slaap je niet meer, sluit je je op, ga je te veel drinken, lig je liever in een bolletje op de grond dan in je bed en staat het huilen je nader dan het lachen. En vooral: je hart doet zeer.
Maar kan dat wel? Kan een hart pijn doen? En hoe kan het dat een persoon zo'n leegte kan achterlaten en jou zoveel pijn kan bezorgen dat je denkt dat je gaat sterven?
In HARD doorbreekt Leen Dendievel het taboe dat er nog steeds hangt rond liefdesverdriet. Ze neemt je mee op een trip door het land der liefde, van de roze naar de donderwolk. Ze bekijkt het emotionele en het fysieke aspect van een gebroken hart en beantwoordt wat je altijd al wilde weten: kan je sterven aan een gebroken hart?

Los más vendidos Libros