Lär dig spanska - Parallel Text (Spanska - Svenska) Noveller (Swedish Edition)

Titulo del libro : Lär dig spanska - Parallel Text (Spanska - Svenska) Noveller (Swedish Edition)
Fecha de lanzamiento : July 15, 2015
Número de páginas : 76
Lär dig spanska - Parallel Text (Spanska - Svenska) Noveller (Swedish Edition)

Descargue o lea el libro de Lär dig spanska - Parallel Text (Spanska - Svenska) Noveller (Swedish Edition) en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Lär dig spanska - Parallel Text (Spanska - Svenska) Noveller (Swedish Edition)

Att lära sig spanska med Parallel Text är den mest givande och effektiva metoden för att lära sig ett språk. Befintligt ordförråd uppdateras, samtidigt som nya ord omedelbart tillämpas. Den spanska grammatiken blir enkel att lära sig tack vare våra smart författade och väl utformade texter.

+ Inget behov av att söka efter nya ord
+ Kända ord tillämpas direkt i fraser och texter som är lätta att minnas
+ Ingen ytterligare programvara behövs
+ Grammatiken lärs in passivt
+ Modernt, utbildande och underhållande

Rekommenderas som nybörjar- och fortsättningskurs i spanska, samt som en uppfräschningskurs. Även om vi tycker att alla kan arbeta med vår metod oavsett kunskapsnivå, rekommenderas ändå en grundläggande förståelse av spanska för att uppnå maximal inlärning och glädje.

Våra noveller innehåller europeisk kultur och europeiska karaktärer. Novellerna har skrivits på ett sätt som fångar läsarens uppmärksamhet och de är roliga att läsa så att du lär dig genom motivation.

Los más vendidos Libros