Futbolítica (Sèrie H) (Catalan Edition) por Ramon Usall i Santa

Titulo del libro : Futbolítica (Sèrie H) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : May 22, 2017
Autor : Ramon Usall i Santa
Número de páginas : 376
Editor : Ara Llibres
Futbolítica (Sèrie H) (Catalan Edition) por Ramon Usall i Santa

Descargue o lea el libro de Futbolítica (Sèrie H) (Catalan Edition) de Ramon Usall i Santa en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Ramon Usall i Santa con Futbolítica (Sèrie H) (Catalan Edition)

Pot un partit entre seleccions desencadenar una guerra? És el Barça l’únic club més que un club? Quins trets comuns uneixen equips com ara l’Athletic de Bilbao, el Dinamo de Zagreb i l’Ararat Erevan? I el Benfica, el Colo-Colo i l’Steaua de Bucarest? Podríem dir que el Reial Madrid té un passat republicà? No hi ha cap fet històric contemporani rellevant que no es pugui explicar a través d’un club de futbol. El simbolisme d’alguns clubs i seleccions és tan gran que una mirada acurada a la seva història ens permet reviure bona part dels esdeveniments que han marcat els darrers cent anys: les rebel·lions anticolonials i la lluita de classes, el nazisme i el comunisme, la Guerra Freda o la dels Balcans, els anhels de sobirania més recents...
Futbolítica és una lectura apassionant, farcida d’anècdotes i dades curioses, amb tota l’èpica pròpia de les grans gestes i dels grans partits, que ens convida a conèixer aquests actors polítics extraordinaris, representants de societats senceres, comunitats oprimides o minories rebels, que tot sovint han representat un paper crucial en el decurs de la nostra història. I ho han fet sempre mentre una pilota buscava una porteria i un gol decisiu.

Los más vendidos Libros