L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) (Catalan Edition) por David McKee

Titulo del libro : L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : September 26, 2013
Autor : David McKee
Número de páginas : 16
Editor : BEASCOA
L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) (Catalan Edition) por David McKee

L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) (Catalan Edition) de David McKee está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

David McKee con L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) (Catalan Edition)

La meravellosa història del nostre estimat elefant multicolor: L'Elmer.

L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre als nens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment, la celebració de les diferències.

L'Elmer no és com els altres elefants del ramat. Encara que sembli impossible, és un elefant de mil colors: verd, blau, rosa, blanc, groc... Impressionant!, oi? Però a l'Elmer no l'hi fa ni gota de gràcia ser així, més aviat està fart de ser diferent; així que un dia decideix escapar-se del ramat i cercar un remei per poder ser del mateix colors que els altres...

L'Elmer és l'elefant més estimat pels nens. I és que a la selva no hi ha cap altre com ell: les seves coloraines el fan diferent de tots els altres. Amb les seves divertides històries, ideals per llegir en família, aprendrem que tots nosaltres som tan especials com ell.

Los más vendidos Libros