Pudotus ylhäältä (Finnish Edition) por Jere Niemi

Titulo del libro : Pudotus ylhäältä (Finnish Edition)
Fecha de lanzamiento : June 1, 2018
Autor : Jere Niemi
Pudotus ylhäältä (Finnish Edition) por Jere Niemi

Descargue o lea el libro de Pudotus ylhäältä (Finnish Edition) de Jere Niemi en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Jere Niemi con Pudotus ylhäältä (Finnish Edition)

"Jacob käänsi ääneen. Thomas on oikeassa! Hänen on tehtävä se, sellainen on perinne, mutta itse-tahdon henki hänessä tunsi itsensä.

Helmen hopeinen lokki sukelsi korkeudesta ja vaivattomasti nousi niiden yläpuolelle lämpimän ilmavirran mukana. Jaakobin ajatukset nousivat linnun kanssa. Kun laskeutui myöhään viime yönä viimeiset vieraat New Yorkin satamassa, hän määräsi ankkuroida Long Islandin salmen. Jotain vetosi hänet tänne. Halusin olla hieman yksin ja katsoa, ​​kuinka aurinko nousee Nantikok Bayn kalliot ja hiekkarannat tuttuihin ääriviivoihin.

Täällä kaikki on niin erilainen kuin Elbia, jota ympäröivät kaikki maat. Kahden maailman sodan jälkeen tämä pieni itäeurooppalainen maa, kuten Monaco, Liechtenstein ja muutamat muut nykyaikaiset valtiot, pysyi monarkiassa, anakronismina nykypäivän korkean teknologian maailmassa. Kuten Thomas viittasi viisaasti, vain perinteet eivät pitäneet sitä suuremmista maista tai köyhtyneistä. Sillä ei ollut mitään arvokkaita mineraaleja, se ei tuottanut mitään arvokkaita maataloustuotteita, se ei voinut ylpeillä teollisuuden saavutuksista, ei päässyt mereen. Elbiassa oli kuitenkin maalauksellisia järviä, henkeäsalpaavien kauniiden vuorten ja ennennäkemättömän loiston kauniita linnoja. Maa asui matkailutuloissa, ja ilman kuninkaallisen perheen loistoa ja pääkaupungissaan lukuisten juhlien loisteliaisuutta, joka houkutteli tuhansia ja tuhansia turisteja, se hävisi välittömästi."

Los más vendidos Libros