El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) por Jaume Clotet Planas

Titulo del libro : El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : October 26, 2016
Autor : Jaume Clotet Planas
Número de páginas : 265
Editor : Columna CAT
El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) por Jaume Clotet   Planas

Descargue o lea el libro de El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) de Jaume Clotet Planas en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Jaume Clotet Planas con El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition)

EN UN MÓN TURBULENT, L’ÚLTIM FAIDIT PREPARA LA VENJANÇA.

En una època en què la lleialtat és un valor tan preuat com el coratge, un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l’honor d’uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars, un moviment religiós considerat una heretgia per l’Església de Roma.

Frares arrogants i nobles despietats confl ueixen amb la vida d’un nen destinat a ser el rei més gran de la corona catalana i toparan amb la determinació d’uns cavallers sense terres ni possessions però amb el desig de justícia ben viu a les seves ànimes.

«Ha arribat l’hora de la nostra revenja i no hi haurà pactes ni negociacions. Amb els escorpins no n’hi pot haver; o se’ls esclafa o et claven el punxó i t’injecten el verí. I nosaltres hem decidit esclafar-los. Homes del país d’oc! Aparelleu els vostres cavalls, brunyiu les vostres espases i encomaneu l’ànima a Déu, perquè ha arribat el moment de la revenja!».



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Los más vendidos Libros