La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) por Ignasi Aldomà Buixadé

Titulo del libro : La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls)
Fecha de lanzamiento : March 16, 2012
Autor : Ignasi Aldomà Buixadé
Número de páginas : 200
ISBN : 8499752136
Editor : Pagès editors, S.L.
La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) por Ignasi Aldomà Buixadé

Obtenga el libro de La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls) de Ignasi Aldomà Buixadé en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Ignasi Aldomà Buixadé con La batalla per l'aigua: Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya (Miralls)

A La Batalla per l'aigua l'autor analitza les transformacions que ha experimentat l'aprofitament de l'aigua en els darrers cent anys. Arribats a un nivell de domesticació del cicle de l'aigua ja molt difícil de superar, cal plantejar-se ara cap on avancem. A partir de l'experiència de la crisi de la sequera del 2008, el llibre que teniu a les mans fa propostes per superar els maniqueismes que ens duen a les batalles de l'aigua, i per redreçar la via que porta cap a una sobreexplotació desmesurada d'aquest recurs bàsic.Ignasi Aldomà Buixadé (El Poal, 1955) és doctor per les Universitats de Barcelona i Montpeller i actualment exerceix de professor al Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida. Les seves recerques sobre l'agricultura, el món rural i l'aigua s'han traslladat en diversos articles, assaigs i més d'una desena de llibres.

Los más vendidos Libros