MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (Catalan Edition) por Belén Ortega

Titulo del libro : MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 18, 2016
Autor : Belén Ortega
Número de páginas : 160
Editor : Norma Editorial
MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (Catalan Edition) por Belén Ortega

MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (Catalan Edition) de Belén Ortega está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Belén Ortega con MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (Catalan Edition)

LA VERITABLE HISTÒRIA DE SUPERACIÓ DEL PILOT QUE HA BATUT TOTS ELS RÈCORDS DE MOTOGP

Marc Márquez ha revolucionat l´esport del motociclisme, aconseguint 4 títols mundials amb només 21 anys i conquerint multitud de rècords amb una personalitat alegre i espontània que li han valgut l´admiració d´aficionats de tot el món. Ara, per primera vegada en forma de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera, des de que els seus pares li regalen la seva primera moto de gasolina amb 4 anys, fins a assolir el seu primer títol mundial de MotoGP.

Una inspiradora història real contada pels seus propis protagonistes, plena de sacrifici, passió i superació, que entusiasmarà als seguidors del pilot i als aficionats del motociclisme.

La dibuixant Belén Ortega (Pájaro Indiano) signa un treball espectacular que recrea amb veracitat l´ambient del Mundial de Motociclisme.

Los más vendidos Libros