Racons 08. Temps d'aventura: Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors (Altres natura) por de Catalunya Televisió

Titulo del libro : Racons 08. Temps d'aventura: Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors (Altres natura)
Fecha de lanzamiento : May 1, 2008
Autor : de Catalunya Televisió
Número de páginas : 168
ISBN : 8497913752
Editor : Cossetània Edicions
Racons 08. Temps d'aventura: Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors (Altres natura) por de Catalunya Televisió

Obtenga el libro de Racons 08. Temps d'aventura: Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors (Altres natura) de de Catalunya Televisió en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

de Catalunya Televisió con Racons 08. Temps d'aventura: Excursions a peu i en BTT proposades pels teleespectadors (Altres natura)

«Racons» no solament és el nom de la primera secció del programa Temps d'aventura de Televisió de Catalunya, «Racons» és el títol d'una experiència única, divertida, enriquidora. Una experiència amb cos i ànima, i des de fa dos anys amb forma de llibre: aquest que teniu a les mans. Una de les característiques de l'edició del 2008 és la varietat, i no solament en els recorreguts, sinó també en les dificultats. Hi ha racons durs (poquets) i molts de suaus. Es la cultura de l'activitat física a l'aire lliure i de l'esport popular per a tothom. Sense curses, sense cronos, sense rècords i sense podis; aquí no hi ha vencedors i encara menys vençuts. Només hi ha ganes de passar-ho bé, guanyar salut i ampliar coneixements. Aquest és el senzillíssim «full de ruta» del nostre programa, Temps d'aventura, 19 itineraris proposats pels teleespectadors del programa de Televisió de Catalunya.

Los más vendidos Libros