Pensar Amb El Cor, Sentir Amb La Ment (Pedagogia sistèmica multidimensional) por Mercè Traveset Vilaginés

Titulo del libro : Pensar Amb El Cor, Sentir Amb La Ment (Pedagogia sistèmica multidimensional)
Fecha de lanzamiento : May 28, 2014
Autor : Mercè Traveset Vilaginés
Número de páginas : 176
ISBN : 8499215491
Editor : Octaedro
Pensar Amb El Cor, Sentir Amb La Ment (Pedagogia sistèmica multidimensional) por Mercè Traveset Vilaginés

Pensar Amb El Cor, Sentir Amb La Ment (Pedagogia sistèmica multidimensional) de Mercè Traveset Vilaginés está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Mercè Traveset Vilaginés con Pensar Amb El Cor, Sentir Amb La Ment (Pedagogia sistèmica multidimensional)

Mercè Traveset, pionera en el desenvolupament de la pedagogia sistèmica a Catalunya i Espanya, autora del llibre Pedagogía sistémica, fundamentos y práctica, ens presenta ara una nova versió en català del seu llibre Educación emocional sistémica (CUDEC, 2012).
Pensar amb el cor, sentir amb la ment és el nostre gran repte com a espècie i cal ensenyar-ho a l'escola, als instituts, i com més aviat millor. Ens cal una educació que ofereixi eines per aprendre a descodificar la interioritat humana, saber què passa a cada etapa de la vida, conèixer el món intern -dels impulsos, les emocions, els pensaments, els sentits i els significats- i així poder ser més conscients; una educació la finalitat de la qual sigui aconseguir l'harmonització d'homes i dones, la cooperació, la inclusió i la pau entre tots els pobles, una educació que es proposi anar més enllà d'all. racional, dels continguts acadèmics i doni lloc als contextos, al món emocional visible i invisible i als processos fenomenol.gics que succeeixen dia a dia. Les aportacions de Bert Hellinger, creador de les constel.lacions familiars seran claus per aconseguir aquest objectiu.
Aquest llibre té una intenció molt clara: mostrar la visió sistèmica i multidimensional del món emocional i donar eines als docents, pares i mares per ajudar els infants i joves a conèixer-se millor i a enfortir-se emocionalment. El llibre ofereix recursos per afavorir la construcció de la pr.pia subjectivitat a partir del desenvolupament d'una sèrie de competències que ajuden a conèixer-se a si mateix, interpretar i transformar el món sistèmic i multidimensional en el qual vivim i digerir els canvis que sorgeixen. Ens ajudarà a acompanyar l'alumnat a gestionar i generar relacions emocionalment saludables amb un mateix, els altres, l'entorn i el món.

Los más vendidos Libros