Vés a saber on és el cel (Catalan Edition) por Blanca Busquets

Titulo del libro : Vés a saber on és el cel (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 26, 2010
Autor : Blanca Busquets
Número de páginas : 110
Editor : ROSA VENTS
Vés a saber on és el cel (Catalan Edition) por Blanca Busquets

Vés a saber on és el cel (Catalan Edition) de Blanca Busquets está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Blanca Busquets con Vés a saber on és el cel (Catalan Edition)

Amor, dolor i mort s'entrellacen en un complex joc de casualitats.

Tots tenim un passat, fins i tot el presentador del programa de ràdio més escoltat del país. Però per culpa d'una terrible equivocació, en Sergi, fins avui estrella mediàtica, es veurà perseguit per aquest passat que, ara que ho té tot, pot deixar-lo sense res, començant pel prestigi i acabant per la feina. I és que no se sap mai qui o què hi ha darrere d'aquella veu que escoltem totes les tardes...

Amb una prosa propera i bella, Blanca Busquest extrau, a través d'uns personatges inoblidables, els diamants en brut que amaga la quotidianitat. Les seves vides i els seus pensaments ens demostren que la realitat i la ficció estan més a prop del que sembla. Àvida observadora de les coses petites però importants que ens envolten, l'autora ens presenta una novel·la diferent, en la qual, tot i que són les dones les protagonistes, transiten per les pàgines sota la pell d'un home. Una obra colpidora que no pots deixar de llegir.

Los más vendidos Libros