Entrena'l per a la vida (Plataforma Actual) (Catalan Edition) por Cristina Gutiérrez Lestón

Titulo del libro : Entrena'l per a la vida (Plataforma Actual) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : October 9, 2014
Autor : Cristina Gutiérrez Lestón
Número de páginas : 168
Editor : Plataforma Editorial
Entrena'l per a la vida (Plataforma Actual) (Catalan Edition) por Cristina Gutiérrez Lestón

Descargue o lea el libro de Entrena'l per a la vida (Plataforma Actual) (Catalan Edition) de Cristina Gutiérrez Lestón en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Cristina Gutiérrez Lestón con Entrena'l per a la vida (Plataforma Actual) (Catalan Edition)

Recursos per a pares per potenciar l'educació emocional dels seus fills


Els últims trenta anys els nens han canviat tant com la societat, i les eines que sempre ens havien servit per educarlos ja no donen el mateix resultat. Els nens són ara més insegurs i sobreprotegits, i tenen moltes més pors. Però quan una criatura entén alguna de les coses que sent, o allò que li passa per dins, veus que de cop li canvia la mirada, i com, per fi, modifica dòcilment el seu comportament.

Aquest llibre parla de multitud de situacions reals que l'autora ha viscut en un centre de colònies per on passen milers de criatures i on hi ha prou recursos per transformar les carències emocionals dels nens i nenes. No és un llibre de teoria sinó fet des de la privilegiada "trinxera" de l'autora, i ofereix recursos molt concrets per dur a la pràctica la valorada educació emocional, que sovint queda tan sols en teoria i que és imprescindible si volem entrenar el nostre fill o filla perquè sigui una d'aquelles persones que quan camina sap cap a on va.

"Aquest és un llibre que tots els pares i les mares haurien de llegir. La Cristina l'ha escrit des de la veu de l'experiència i des de la intenció d'ajudar a créixer pares i fills. És rigorós i amè alhora, amablement pedagògic, profund i ple de bon criteri i veritat. Ens fa pensar i sentir com a pares i com els infants que hem estat. Planteja respostes a la doble pregunta essencial en relació amb el futur que teixiran les properes generacions: quin món deixarem als nostres fills? I quins fills deixarem en aquest món? Un llibre gran i necessari."

Àlex Rovira

Los más vendidos Libros