El meu germà persegueix dinosaures: La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més (Nube de Tinta) por Giacomo Mazzariol

Titulo del libro : El meu germà persegueix dinosaures: La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més (Nube de Tinta)
Fecha de lanzamiento : March 2, 2017
Autor : Giacomo Mazzariol
Número de páginas : 208
ISBN : 8416588406
Editor : Nube de Tinta
El meu germà persegueix dinosaures: La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més (Nube de Tinta) por Giacomo Mazzariol

El meu germà persegueix dinosaures: La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més (Nube de Tinta) de Giacomo Mazzariol está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Giacomo Mazzariol con El meu germà persegueix dinosaures: La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més (Nube de Tinta)

El meu germà persegueix dinosaures és una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d'un tema d'interès social com és la síndrome de Down. Per a escriure-la, Giacomo Mazzariol no ha hagut d'inventar res. Tens cinc anys, dues germanes i unes ganes boges de tenir un germanet amb qui jugar a coses de nens. Un bon dia els pares t'anuncien que aquest germà que vols, el tindràs i que serà especial. Estàs boig d'alegria: especial per a tu vol dir «superheroi».

Los más vendidos Libros