Case: TQ15-832-03: De zonden van de slachters (episode 3) (Infinitus Memorias (De zonden van de slachters)) (Dutch Edition) por Bjorn Peeters

Titulo del libro : Case: TQ15-832-03: De zonden van de slachters (episode 3) (Infinitus Memorias (De zonden van de slachters)) (Dutch Edition)
Fecha de lanzamiento : November 11, 2018
Autor : Bjorn Peeters
Número de páginas : 24
Case: TQ15-832-03: De zonden van de slachters (episode 3) (Infinitus Memorias (De zonden van de slachters)) (Dutch Edition) por Bjorn Peeters

Obtenga el libro de Case: TQ15-832-03: De zonden van de slachters (episode 3) (Infinitus Memorias (De zonden van de slachters)) (Dutch Edition) de Bjorn Peeters en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Bjorn Peeters con Case: TQ15-832-03: De zonden van de slachters (episode 3) (Infinitus Memorias (De zonden van de slachters)) (Dutch Edition)

Episode 3 van het razend spannende vervolgverhaal: De Zonden Van De Slachters

Ronddwalend in de donkere kelders van het slachthuis, probeert Leva wanhopig om te ontsnappen. Met enkel haar zaklamp om licht te maken, dreigt het gevaar overal om haar heen. Leva is vastberaden om te overleven. Maar wanneer ze ontdekkingen doet over het slachthuis waaruit ze moet ontsnappen, dringt tot haar door dat ze in nog groter gevaar verkeert dan ze dacht.

Daal af in de beangstigende wereld van Infinitus Memorias, waar de zonden van het verleden uit de schaduw terugkeren om zich te wreken op de levenden. Elke episode van De Zonden Van De Slachters sleurt je dieper in de dodelijke duisternis van het slachthuis. Zonder de belofte dat het einde verlossing zal brengen.

LET OP: niet voor gevoelige lezers!

Los más vendidos Libros